For Travlt Til Nysalg

Vi har tit hørt fra de udvalgte kundeemner vi kontakter:

“Det går rigtig godt”
“Vi har kunder nok”
“Vi må sige nej til kunder”
“Vi kan ikke finde folk nok”
”Vi har svært ved at følge med”

Vi er selvfølgelig glade for at det går andre godt. Men i 9 ud af 10 tilfælde ser vi de samme virksomheder 6, 9, 12 mdr. efter, hvor de skriger efter pipeline. De vil have pipeline og nye kunder asap, og deres problem er at mens det går godt, så arbejder de ikke smart, eller strategisk med deres salg. Man kan sige, at succes avler magelighed, og i succesen ligger kimen til fiasko.

Det er godt at høre det går jer godt, men vi ved af alle, at sådan går det ikke altid. Af den grund, har vi et koncept der hedder For travlt til Newbizz – for de samme kunder står så om 6 eller 12 mdr. og skriger på pipeline, og nye kunder, fordi de har mistet en eller flere kunder – og ofte står de så i en situation hvor de har ansat flere folk, og har et større omkostningsniveau.

Fokus i en smart salgs- og kundestrategi, er netop ikke at fokusere på at skabe leads/møder fordi de skal lukkes på kort sigt – fokus skal være på, at styrke jeres synlighed i jeres segment, skabe relationer og blive opfattet som troværdig. Med andre ord, kan du sige, at vi opbygger rammerne til jeres fremtidige salg, så når I har behov for mere nysalg, så er vejen til pipeline kort og kvalificeret.

Salget svinger