Karriere: Lead Manager

Newbusiness247 er et dansk salgs -& marketing hus, der arbejder på tværs af diverse salgs- & marketingsdiscipliner og tilgange, offline og online. Vores mission er, at sikre vores kunder de bedst mulige forudsætninger for at generere flere leads, ordrer og kunder. Med andre ord – vi hjælper virksomheder med at vækste via intelligente og moderne koncepter og kampagnemetoder.

Når vi arbejder offline er det ift. at hjælpe vores kunder med at komme ud og få kontakt til, at mødes med flere kundeemner i deres målgruppe. Når vi arbejder online, arbejder vi med analyser, radars, eBøger, social selling og Linkedin kampagner. Online arbejder vi også fra vores medier, når det giver mening, Digital247.dk, OnMarket.dk og Latam247.com.

Hvilke kunder arbejder vi for?

Vi arbejder med med de kunder der matcher os, og som vi mener vi kan brænde for, og engagere os i. Vi har fravalgt at arbejde med kunder i meget standardiserede brancher, hvor alle kæmper på primært prisen, dvs. vi har ikke kunder indenfor energi, tele, forsikring, print etc.

Vi arbejder med spændende virksomheder.

1. Vi har flere anerkendte reklamebureauer, hvor temaerne er Corporate Branding, Customer Journey Management, International Markedsføring, Medical Advertising, Experience Marketing, Content Marketing, Brand Activation.

2. Vi har spændende konsulenthuse og udvalgte IT-selskaber, hvor vi bl.a. arbejder med Talent Management, Uforudsigelighed i Projekter, eLearning, Customer Relationship Management, Personalisering, SiteCore, Mobility, Alarm i den digitale verden etc.

De fleste der læser ovenstående, vil tænke det er en stor mundfuld, men for dig der synes det lyder spændende, du ser det som nogle gode udfordringer og du vil gerne lære mere, skal du fortsætte med at læse videre.

Hvad stiller det af krav/ambitioner hos dig?

Det er indlysende, at når vi arbejder med det klientel af virksomheder, så stiller det et krav til dig, at du først og fremmest er nysgerrig, gerne vil lære mere, og gerne vil udfordres. Du behøver ikke have en stor erfaring i ovenstående områder, hvis du er talentfuld, har masser af gå-på- mod, og ønsker at lære, så skal vi nok lære dig alt du skal lære for at blive en god Lead Manager. Hvis du har erfaring, er en stærk person på telefonen, er det naturligvis en stor fordel.

Dit arbejde

Du vil arbejde primært fra telefonen, og lave Executive Mødebooking for vores kunder, og du vil også arbejde med andre salgsaktiviteter vi gennemfører per telefon. Senere når du er ”på plads”, vil vi tage næste skridt ift. din udvikling mod Lead Manager. En Lead Manager får også selv kundekontakten, deltager aktivt på kunde workshops, med i kundemøder, afholder egne møder, og afhængig af dine egne ønsker, kan vi også gå videre, hvor du kommer til at arbejde aktivt med salg, og evt. på et senere tidspunkt bevæger dig over i vores medier, og produkterne der.

Processen

Du vil blive sat 100% ind i dine arbejdsgange fra dag et, og intet vil være overladt til tilfældighederne. Du vil blive en del af et erfarent og motiveret team, vi er en blanding af yngre og mere erfarne medarbejdere. Da vi er en kreativ virksomhed og gerne produktudvikler løbende, vil du også opleve hvordan det er at være i en iværksætter virksomhed, hvor vi ved siden af vores ”faste forretning” gerne vil udvikle og introducere nye produkter. Har du selv en iværksætter i maven, så er Newbusiness247 det perfekte valg for dig. Vores ledelse og ejerkreds har over 20 års erfaring med salg og marketing, og du vil få mange redskaber du kan tage med dig videre på din færd.

Vi vil henover en periode på 2 år, fokusere på at du bliver uddannet i i følgende kompetencer:

  • Personlig effektivitet
  • Salg & salgets discipliner
  • Mødeteknik/-effektivitet
  • Præsentationsteknik
  • Forhandlingsteknik

Går du hen og indfrier vores forventninger, tager et stort ansvar, og leverer det du skal, er der mulighed for senere hen, at du får tilbudt et partnerskab i NewBusiness247.

Arbejdstid: 08.30 – 16.30 eller efter aftale.

Løn efter kvalifikationer.

Arbejdssted: Vores domicil ligger i den trendy del af Valby, midt i cafe området og 300 meter fra Valby Station.

Kontakt: Marcus Sørensen.

E-mail: ms@newbusiness247.com

Telefon: +45 31 35 93 97