Karriere: Sales Manager

Newbusiness247 er et dansk salgs -& marketing hus, der arbejder på tværs af diverse salgs- & marketingsdiscipliner og tilgange, offline og online. Vore mission er, at sikre vores kunder de bedst mulige forudsætninger for at generere flere leads, ordrer og kunder. Med andre ord – vi hjælper virksomheder med at vækste via intelligente og moderne koncepter og kampagnemetoder. Når vi arbejder offline er det ift. at hjælpe vores kunder med at komme ud og få kontakt til, at mødes med flere kundeemner i deres målgruppe. Når vi arbejder online, arbejder vi med analyser, radars, eBøger, social selling og Linkedin kampagner. Online arbejder vi også fra vores medier, når det giver mening, Digital247.dkOnMarket.dk og Latam247.com.

Hvilke kunder arbejder vi for?

Vi arbejder med med de kunder der matcher os, og som vi mener vi kan brænde for, og engagere os i. Vi har fravalgt at arbejde med kunder i meget standardiserede brancher, hvor alle kæmper på primært prisen, dvs. vi har ikke kunder indenfor energi, tele, forsikring, print etc.

Vi arbejder med spændende virksomheder.

1. Vi har flere anerkendte reklamebureauer, hvor temaerne er Corporate Branding, Customer Journey Management, International Markedsføring, Medical Advertising, Experience Marketing, Content Marketing, Brand Activation.

2. Vi har spændende konsulenthuse og udvalgte IT-selskaber, hvor vi bl.a. arbejder med Talent Management, Uforudsigelighed i Projekter, eLearning, Customer Relationship Management, Personalisering, SiteCore, Mobility, Alarm i den digitale verden etc.

De fleste der læser ovenstående, vil tænke det er en stor mundfuld, men for dig der synes det lyder spændende, du ser det som nogle gode udfordringer og du vil gerne lære mere, skal du fortsætte med at læse videre.

Dine opgaver som Sales Manager i NewBusiness247

Du vil arbejde med salg til følgende forretningsområder

1. Executive Mødebooking

2. Salgsprodukterne, Analyser, PotentialeRadar, eBøger, Seminar

3. Produkter til vores Medier, primært Digital247.dk

4. Ledelse

Forventninger til dig

Du skal være en erfaren succesfuld sælger, der både har erfaring med, og mestrer alle salgets discipliner fra at ringe ud til kundeemner, skabe newbizz-møder, opbygge pipeline og lukke kunderne. Du skal være vant til at arbejde med målsætning, og stærk til at vide, hvad der skal til for at du når dine mål, dvs. hvilke aktiviteter skal gennemføres, og hvor ofte. Du skal være selvkørende, du har stærke kollegaer omkring dig, men du skal være i stand at drive salget selvstændigt.

Der er gode løn muligheder, løn fastsættes efter aftale, men som primært ansvar på nysalg, ser vi gerne at du har et ønske om høj provision, og dermed også gode muligheder for at opbygge en god høj løn.

Går du hen og indfrier vores forventninger, og tager et stort ansvar, og leverer vil vi senere hen tilbyde dig et partnerskab i NewBusiness247.

Arbejdssted: Vores domicil ligger i den trendy del af Valby, midt i cafe området

og 300 meter fra Valby Station.

Kontakt: Marcus Sørensen. E-mail: ms@newbusiness247.com /

+45 31 35 93 97

De Bedste Hilsner

Newbusiness247 Teamet.