Lead Manager Trainee

Invester i din fremtid. Bliv klar til fremtidens salg og marketing med ny 2 årig uddannelse

Newbusiness247 er et dansk salgs -& marketing hus, der arbejder på tværs af diverse salgs- & marketingsdiscipliner og tilgange, offline og online. Vores mission er, at sikre vores kunder de bedst mulige forudsætninger for at generere flere leads, ordrer og kunder. Med andre ord – vi hjælper virksomheder med at vækste via intelligente og moderne koncepter og kampagnemetoder.

Når vi arbejder offline er det ift. at hjælpe vores kunder med at komme ud og få kontakt til, at mødes med flere kundeemner i deres målgruppe. Når vi arbejder online, arbejder vi med analyser, radars, eBøger, social selling og Linkedin kampagner. Online arbejder vi også fra vores medier, når det giver mening, Digital247.dk,OnMarket.dk og Latam247.com.

Hvilke kunder arbejder vi for?

Vi arbejder med med de kunder der matcher os, og som vi mener vi kan brænde for, og engagere os i. Vi har fravalgt at arbejde med kunder i meget standardiserede brancher, hvor alle kæmper på primært prisen, dvs. vi har ikke kunder indenfor energi, tele, forsikring, print etc.

Vi arbejder med spændende virksomheder.

1. Vi har flere anerkendte reklamebureauer, hvor temaerne er Corporate Branding, Customer Journey Management, International Markedsføring, Medical Advertising, Experience Marketing, Content Marketing, Brand Activation.

2. Vi har spændende konsulenthuse og udvalgte IT-selskaber, hvor vi bl.a. arbejder med Talent Management, Uforudsigelighed i Projekter, eLearning, Customer Relationship Management, Personalisering, SiteCore, Mobility, Alarm i den digitale verden etc.

De fleste der læser ovenstående, vil tænke det er en stor mundfuld, men for dig der synes det lyder spændende, du ser det som nogle gode udfordringer og du vil gerne lære mere, skal du fortsætte med at læse videre.

Som Trainee vil dine arbejdsområder primært være fokuseret omkring:

1. Eksekvering af salgsopgaver

2. B2B Mødebooking

3. Leadgenerering via telefon og e-mail

4. Deltagelse i kundemøder

5. Account management

6. Online marketing

7. Research

8. E-mail marketing

9. Analyser og rapporter

10. Kundedialog

Du vil blive sat 100% ind i dine arbejdsgange fra dag et, og intet vil være overladt til tilfældighederne. Du vil blive en del af et ungt og motiveret team, og få en masse indblik i hvordan en iværksættervirksomhed fungerer. Har du selv en iværksætter i maven, så er Newbusiness247 det perfekte valg for dig.

Vores ledelse og ejerkreds har over 20 års erfaring med salg og marketing, og du vil få mange redskaber du kan tage med dig videre på din færd.

Arbejdstid: 08.30 – 16.30 eller efter aftale.

Løn efter aftale.

Arbejdssted: Vores domicil ligger i den trendy del af Valby, midt i cafe området

og 300 meter fra Valby Station.

Kontakt: Marcus Sørensen.

E-mail: ms@newbusiness247.com

Telefon: +45 31 35 93 97

De Bedste Hilsner

Newbusiness247 Teamet.