Newbusiness247 er et fullservice B2B salg og marketing hus. Vi har samlet en lang række kompetencer, talenter og erfaringer under samme tag, med det formål, at hjælpe virksomheder med at opnå et større og mere stabilt salg. Dette sker via intelligente kampagneplatforme og integrerede discipliner og processer, som alle er blevet testet i markedet adskillige gange. Derudover tilbyder vi en professionel og kyndig vejledning, der sikrer at vores kunder når de ønskede resultater. Vores arbejdsgange er logiske og der er 100% gennemsigtighed i alle vores processer. Derfor er vi i dag hvor vi er.  Vi har et stærk og helt unikt team på Executive Mødebooking, hvor vi selv finder de kunder vi ønsker at arbejde med – kunder der er interessante, og hvis produkter/budskaber vi tror på.

Vi er et firma der vil fremad, vi er målrettede, og ønsker at tiltrække medarbejdere, der ligeledes er målrettede og fokuserede.

Vores værdier er simple. Vi tror på at et godt samarbejde skal være baseret på ærlighed, gennemsigtighed og gensidig respekt for begge parters forretningsbetingelser og prioriteter for samarbejdet.