Newbizz Executive Møder

Vi har et hold helt unikke Lead Managers, der er stærke på telefonen, og primært arbejder på executive niveau. Vi arbejder ikke med virksomheder indenfor tele, print, forsikring, energi etc. Vi er specielt stærke, når vi arbejder med differentierede og gerne ”tunge” virksomheder. Vi har stor erfaring med funktionerne salg, marketing, kommunikation, HR, ledelsen. Eksempler på områder vi har skabt gode resultater på er corporate branding, international markedsføring, digitalisering, CRM, CMS, Mobility/Apps, talent udvikling og vi er specielt stærke på vores kunders egne koncepter/produkter.

Såfremt en kunde, ikke har et tilstrækkeligt differentieringsniveau, kan vi hjælpe kunden med at udvikle noget unikt ift. at få det første møde, med det mål at skabe en god entre, være relevant, differentieret og give værdi allerede på første møde. Her har vi konkrete produkter/pakker vi kan tilbyde.

Vi har tit hørt fra vores kunder, ”ingen kan ringe ud for os”, eller ”vi tør ikke overlade vores brand til en fremmede phoner”. De tog alligevel ”chancen”, og samtlige har vi som kunder i dag. Det at vi tilvælger/fravælger hvor vi vil være gode, og hvem vi foretrækker at samarbejde med, har gjort vi har et stærkt team og setup, der kan løfte de fleste opgaver. Er du i tvivl, tilbyder vi også en uforpligtende test, hvor du binder dig ganske kortvarigt.

Vores ”Salgsudsving Figur” har vi lavet, på baggrund af analyser som Lead Management Analysen, men også med baggrund i egne erfaringer gennem 15 års. Vi kan se på virksomheder, når det går godt, så slapper deres ”Salgs Mindset” af, de bliver magelige ift. nysalget, og som så mange andre vil de før eller siden opleve, at mageligheden rammer dem. Når det sker, vil de have pipeline her og nu, og har behov for at lukke kunder ASAP. Klart at hvis man har meget travlt, så skal man ændre sin vinkel ift. salgsaktiviteterne. Men når man har momentum, skal videreføre salget, i en tilrettet form, og med nye KPI’ere. Vi har her, en afprøvet og effektiv strategi, der styrker dit salg, og som samtidig reducerer din risiko og hæver dit bundniveau.

salg Newbusiness247