Newbizz Forretningsudvikling

Vi kan møde kunder, hvor differentieringsniveauet er tilstede, men ikke tydeligt nok. Og samtidig er de i hård konkurrence, hvilket ikke gør deres salg nemere. Her tilbyder vi vores kunder flere elementer ift. at optimere og forretningsudvikle deres tilgang til markedet.

1. Potentiale Radaren

Potentiale Radaren, giver en virksomhed i jeres segment en kvalificeret visualiseret på, hvor de har svage og stærke led, modsætninger og skjulte potentialer. Det er et tiltag, der skaber en nysgerrighed, og en positiv forventning til første møde. På mødet, vil du give kundeemnet noget helt konkret, en konkret værdi, der tager udgangspunkt i kundens egne svar og/eller i din vurdering, såfremt det er muligt. Alle kombinationer er mulige.Potentiale Radaren, kan køres videre i et møde 2 eller 3, hvor flere hos kunden kan svare, og dermed opstår der et stærkt datagrundlag, for at få bekræftet om der er de svage/stærke led og muligheder vi ser på den enkelte radar. Ofte er det slet ikke nødvendigt at involvere flere efterfølgende. Ofte fungerer Potentiale Radaren, som en stærk ramme til det første mødes dialog, og du driver derfra selv dialog og salget i den retning du ønsker.

potentialeradar

2. Analyser

Vi laver professionelle analyser, og er specielt stærke i funktionerne Salg, Marketing & Digital. De 3 funktioner dækker vi godt med vores 2 medier, OnMarket.dk og Digital247.dk. Begge medier er i dag nichemedier på deres respektive områder, men vi står som de stærkeste medier på funktionerne Salg, Marketing & Digital, og er på Linkedin det medie der uden sammenligning er stærkest.

Vi laver en analyse f.eks. på Trends, det kan være en bestemt udvikling på et område, i et segment. Det er viden, der er interessant for de virksomheder du gerne vil mødes med, og interessant at tage med i jeres dialog som døråbner og kvalificering af rammerne til møde 1, fungerer analysen effektivt og værdiskabende for begge parter.

Analysen, fungerer på den måde, at vi opbygger en spørgeramme, bygget op omkring jeres tema. Vi bruger professionelt analyse sw, vi henter respondenter online, og samler data til sidst, som er data du har med ud på dine møder, og som du har bygget refleksioner og anbefalinger på. Analysen er ikke på den enkelte virksomhed du mødes med, men på et tema, hvor vi går efter at få 100+ respondenter.

Vi har kørt analyser på:

– e-Mail Marketing (dur det stadig)

– Marketing Automation (hvor er vi)

– Buyer 2.0 (findes buyer 2.0 overhovedet)

– Lead Management (identifikation af super salgs- & marketing teams)

– CRM (hvad gør de bedste bedre på CRM)

– Service (gør service en forskel ift. nysalg og mersalg)

3. Ekspert Rapporter

Ekspert rapporter, kan stå alene, eller kombineres med en stærk synergi med analyser. Formålet med EkspertRapporter, er at sætte sig mere på et område, hvor du forsyner kundeemnerne med ny viden, opdaterer dem og giver dem refleksioner samt anbefalinger.

Vores anbefaling, er at køre det over en tidslinje, dvs. gerne i kombination med Analyser, Ekspert Rapporter og Seminarer. De her såkaldte Touchpoints virker leadnursende, så din troværdighed, relationen styrkes, og skaber rammer omkring dit salg, der øger din konverteringsrate.