Online Salgsunderstøttelse

Ligesom Internettet har gjort det let for den enkelte bruger at researche før man besøger lægen, før man går ned for at købe et nyt TV, Kaffemaskine etc., så har virksomhederne i dit segment tilegnet sig samme adfærd. Denne kaldes Buyer 2.0.

Udviklingen har gjort det langt lettere for en konkurrent, at bygge en profil op, ”puste sig op”, og få taletid hos dine kunder, måske endda tage kunder fra dig. Selv konkurrenter som du synes, er dårligere end dig, på produkt og pris. Selvfølgelig kræver det en god sælger. MEN, første indtryk betyder meget, og er en virksomhed god til at skabe gode indtryk online, så står de stærkt i deres salgsproces. Helt på samme måde ser vi også virksomheder spille sig af banen fordi, deres online tilstedeværelse ganske enkelt er for dårlig, og uinteressant for segmentet.

Buyer 2.0 er den moderne b2b indkøber eller beslutningstager. Buyer 2.0’s adfærd er ganske anderledes end den traditionelle beslutningstagers.

1. 83% af alle b2b beslutningstagere, laver research på en leverandør, et produkt eler en

service før en ordre placeres. (Kilde: Google UK))

2. 70% starter deres research i søgemaskiner. (Kilde: Google UK).

3. Buyer 2.0 foretrækker at læse blogposts, anmeldelser, artikler eller se en video der

vedrører den virksomhed, det produkt eller den service de efterspørger – frem for

annoncer.

4. 87% af Buyer 2.0 foretrækker selv at finde sine leverandører. (Kilde: Sales Performance International)

coffe

De fleste har oplevet, at føle man står stærkt til at vinde en kunde, og ud af det blå får man den ikke, der kom en anden ind og tog den. Det er ofte en kombination, af at dit kundeemne researcher, ser om der er andre, eller tager fat i andre de allerede kender. De nye har en stærk understøttende profil online, og det er starten for dem til at tage salget fra dig. På samme måde, kan du med en stærk online profil, A. Styrke dit nysalg, B. Reducere risikoen i at stå svagt ift. konkurrenterne C. Opnå en høj synlighed på dine områder.

Vores “Online Salgsunderstøttelse” har fokus på at:

1. Styrke dit nysalg

2. Styrke rammerne ift. at konvertere mest muligt på din Pipeline

3. Styrke opfølgningsstrategien mod fremtidig konvertering

4. Øget synlighed på dine kerneområder

Kontakt os for at høre mere om vores koncept på ”Online Salgsunderstøttelse”